شیرینی| قطاب یزدی،شیرینی سنتی و خوشمزه برای عید

آرد سفید شیرینی -  ۳۰۰ گرم   تخم مرغ - یک عدد   زرده تخم مرغ - یک عدد   ماست کم چرب - ۱۰۰ گرم   روغن جامد - ۱۰۰ گرم   وانیل - یک چهارم قاشق چای‌خوری   پودر پسته برای تزیین - به میزان لازم مواد داخل قطاب   مغز گردو یا پسته - ۳ قاشق غذاخوری   پودر نارگیل - یک قاشق غذاخوری   پودر قند - ۳ قاشق...

شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

121 روز قبل
ترفند| پاپ کورن سرکه نمکی، خوراکی خوشمزه برای دورهمی های خانوادگی

ذرت -  یک استکان   روغن -  ۲ قاشق غذاخوری    نمک -  به مقدار لازم   سرکه  - ۲ قاشق غذاخوری   کره -  یک قاشق غذاخوری

چهار شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

124 روز قبل

چهار شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

125 روز قبل
شیرینی| تهیه باقلوای فوری

پودر قند و بادام  - از هر کدام 200 گرم   پسته -  100 گرم   زعفران ( رنگ زعفران، رنگ قرمز و سبز) -  به میزان لازم

سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰

126 روز قبل
ترفند| 5 اشتباه در طبخ جوجه‌کباب

جوجه کباب یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و پای ثابت تفریح، گردش و مهمانی خیلی از ما ایرانی‌هاست. اگر شما هم از طرفداران جوجه کباب هستید مراقب پنج اشتباه رایجی باشید که جوجه کباب خوشمزه شما را خراب می‌کند:

جمعه ۰۶ اسفند ۱۴۰۰

129 روز قبل
ترفند| ترکیبات ادویه قورمه سبزی

 پودر غوره -  ۲ قاشق غذاخوری    پودر گل محمدی - در صورت تمایل مقدار کم    زردچوبه  - یک قاشق غذاخوری    پودر فلفل سیاه  - یک قاشق غذاخوری    پودر رازیانه  - یک قاشق غذاخوری    تره خشک  -  ۲ قاشق غذاخوری    گشنیز خشک  - ۲ قاشق غذاخوری    شنبلیله خشک  - یک قاشق غذاخوری    اسفناج خشک  - ۲ قاشق ...

شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

135 روز قبل
ترفند | 5 ترفند از بین بردن تندی غذا

اگر به غذایتان که خیلی تند شده مواد بیشتری اضافه کنید، مزه غذا را متعادل می‌کند. در ادامه می‌خواهیم به شما چند ترفند ساده بگوییم که با آن تندی غذا را از بین ببرید و با خیال راحت غذا را سرو کنید.

شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

142 روز قبل
آشپزی من | پاستای سبزیجات، خوشمزه ای از ایتالیا

مواد لازم برای ۴ نفر  پاستا  - چهارم فنجان   قارچ خرد شده -  یک چهارم فنجان   هویج خرد شده -  یک چهارم فنجان   فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده -  یک چهارم فنجان   کلم بروکلی خرد شده -  یک چهارم فنجان   نمک -  به مقدار لازم   آب -  ۴ تا ۵ فنجان   روغن زیتون -  یک قاشق غذاخوری مواد لازم سس سفید   ...

شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

143 روز قبل
غذای اصلی| عدسی لعابدار خانگی

عدس -  2 پیمانه    بلغور گندم -  نصف پیمانه    پیاز - 2 عدد بزرگ    آب قلم گوسفندی یا گاو -  یک کاسه کوچک    عصاره گوشت - کمی    نمک، فلفل و زردچوبه -  به مقدار لازم    پودر زنجبیل و زیره سیاه -  به مقدار لازم    آب‌لیمو-  به مقدار لازم    کره -  30 گرم    روغن -  به مقدار لازم

یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰

148 روز قبل

چهار شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۰

152 روز قبل
غذای اصلی | ناگت مرغ خانگی، سالم و خوشمزه

غذای اصلی مواد لازم برای ۴ نفر  گوشت مرغ - ۴۰۰ گرم   نان تست - ۲ عدد   آرد سفید - نصف لیوان   پودر سوخاری نارنجی - به مقدار کافی   پنیر پیتزا - ۱۰۰ گرم   تخم مرغ  - یک عدد بزرگ   نمک و فلفل سیاه - به مقدار کافی   پودر سیر و پیاز -   به مقدار کافی

سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۰

154 روز قبل
غذای اصلی | فوت و فن تهیه کته ساده

برنج خیس خورده-  چهار پیمانه  نمک- یک قاشق غذاخوری  روغن مخصوص پخت و پز – 2 قاشق غذاخوری

یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

156 روز قبل
ترفند| روش نگهداری لیمو ترش در فریزر

لیمو ترش دارای خواص بی نظیری است و منبع ویتامین c است .برای استفاده راحت تر از لیمو ترش پرخاصیت  می توانید آن را در فریزر ذخیره کنید.

شنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۰

157 روز قبل