موهیتو ، ضد عطش و خوش عطر

هوا روز به روز گرم‌تر می‌شود. پیشنهاد ما به شما یک نوشیدنی خوش عطر و خنک برای وعده افطار است. موهیتو همان نوشیدنی است که می‌توانید عطش خود را در روزهای پایانی ماه رمضان از بین ببرید.در ادامه به شما طرز تهیه موهیتوی کافی‌شاپی را خواهیم گفت.

شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

276 روز قبل
شامی گرگانی، خوشمزه و اصیل

شاید یکی از مشکلات همیشگی شما هم این باشد که برای افطار چی بپزید؟غذاهای اصیل از شهرهای مختلف کشورمان می‌تواند انتخاب خوبی برای داشتن یک افطاری هیجان‌انگیز و متنوع باشد.

چهار شنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۱

286 روز قبل
ترفندهای پخت سوپ مجلسی و لعابدار

 سوپ یکی از پیش غذاهای سالم اما مقوی است که خوردن آن توسط پزشکان در وعده افطار هم بسیار توصیه شده‌ است اما پخت این غذای ساده هم قلق‌های خاص خودش را دارد در ادامه به شما چند نکته خواهیم گفت که با کمک آن‌ها بتوانید یک سوپ مجلسی و خوشمزه در خانه بپزید.

دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱

288 روز قبل
شربت گلاب، ضد عطش و نشاط آور

شربت جلاب یا شربت گلاب یک نوشیدنی سنتی پرخاصیت است، جلاب عربی شده گلاب است. در قدیم جلاب یا همان شربت زعفران و گلاب، هم به عنوان دارو و هم به عنوان یک نوشیدنی نشاط‌آور در مهمانی‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت. 

دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱

288 روز قبل
آشپزی|آلو ماش

 لوبیا سفید را خیس می کنیم با آب و ادویه می پزیم. نیم پز که شد بلغورها و ماش را اضافه می کنیم و نیم ساعت دیگر می پزیم.    آلوبخارا و سبزی ها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد و جابیفتد. زمان سروغذا از روغن زیتون استفاده کنید.

جمعه ۱۲ فروردین ۱۴۰۱

305 روز قبل
ترفند | فواید و قلق های استفاده از پوست مرکبات در غذا

پوست رنگی مرکبات می‌تواند بوی دلپذیری را به غذایتان بدهد. این روزها هم که پرتقال و لیمو مهمان همیشگی خانه‌هاست  می‌توانید کمی حوصله به خرج دهید تا با پوست این مرکبات یک شیشه از بوی بهشت را در خانه‌تان داشته باشید. به طور معمول یک پرتقال یا لیموی متوسط ​​حدود یک قاشق غذاخوری زست(پوست) می‌دهد. در ادام...

دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۰

323 روز قبل
میان وعده| پیاز سوخاری، میان وعده ضد دیابت

مواد لازم برای ۲ نفر     پیاز – یک عدد درشت     آرد سفید -  ۳ قاشق غذاخوری     نشاسته ذرت - یک قاشق غذاخوری     بکینگ پودر - نصف قاشق مرباخوری     آب یخ - یک چهارم لیوان

سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۰

329 روز قبل
غذای اصلی| باقالی تازه و ادویه معطر

مواد لازم برای ۴ نفر    باقالی تازه یا خشک   -  ۵۰۰ گرم    فلفل تند -    ۴ عدد    سرکه -۲ قاشق غذاخوری    گلپر - یک قاشق چای‌خوری    نمک و فلفل سیاه - به مقدار کافی

دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰

330 روز قبل
غذای اصلی| سیب‌زمینی پنیری، جذاب و خوشمزه

سیب زمینی ریز - نیم کیلوگرم   سیر -  ۲ حبه   جعفری تازه -  ۱۰۰ گرم   پیازچه -  ۳ عدد   پنیر پیتزا -  ۳۰۰ گرم   کره -  یک قاشق غذاخوری   روغن زیتون -  یک قاشق غذاخوری   فلفل قرمز -  یک چهارم قاشق چای‌خوری   فلفل سیاه - نصف قاشق چای‌خوری   پاپریکا -  نصف قاشق چای‌خوری   نمک -  به میزان لازم ...

یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰

331 روز قبل
شیرینی| قطاب یزدی،شیرینی سنتی و خوشمزه برای عید

آرد سفید شیرینی -  ۳۰۰ گرم   تخم مرغ - یک عدد   زرده تخم مرغ - یک عدد   ماست کم چرب - ۱۰۰ گرم   روغن جامد - ۱۰۰ گرم   وانیل - یک چهارم قاشق چای‌خوری   پودر پسته برای تزیین - به میزان لازم مواد داخل قطاب   مغز گردو یا پسته - ۳ قاشق غذاخوری   پودر نارگیل - یک قاشق غذاخوری   پودر قند - ۳ قاشق...

شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

332 روز قبل
ترفند| پاپ کورن سرکه نمکی، خوراکی خوشمزه برای دورهمی های خانوادگی

ذرت -  یک استکان   روغن -  ۲ قاشق غذاخوری    نمک -  به مقدار لازم   سرکه  - ۲ قاشق غذاخوری   کره -  یک قاشق غذاخوری

چهار شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

335 روز قبل

چهار شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

335 روز قبل
شیرینی| تهیه باقلوای فوری

پودر قند و بادام  - از هر کدام 200 گرم   پسته -  100 گرم   زعفران ( رنگ زعفران، رنگ قرمز و سبز) -  به میزان لازم

سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰

336 روز قبل
ترفند| 5 اشتباه در طبخ جوجه‌کباب

جوجه کباب یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و پای ثابت تفریح، گردش و مهمانی خیلی از ما ایرانی‌هاست. اگر شما هم از طرفداران جوجه کباب هستید مراقب پنج اشتباه رایجی باشید که جوجه کباب خوشمزه شما را خراب می‌کند:

جمعه ۰۶ اسفند ۱۴۰۰

340 روز قبل