ترفند| ترکیبات ادویه قورمه سبزی

 پودر غوره -  ۲ قاشق غذاخوری    پودر گل محمدی - در صورت تمایل مقدار کم    زردچوبه  - یک قاشق غذاخوری    پودر فلفل سیاه  - یک قاشق غذاخوری    پودر رازیانه  - یک قاشق غذاخوری    تره خشک  -  ۲ قاشق غذاخوری    گشنیز خشک  - ۲ قاشق غذاخوری    شنبلیله خشک  - یک قاشق غذاخوری    اسفناج خشک  - ۲ قاشق ...

شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

343 روز قبل
ترفند | 5 ترفند از بین بردن تندی غذا

اگر به غذایتان که خیلی تند شده مواد بیشتری اضافه کنید، مزه غذا را متعادل می‌کند. در ادامه می‌خواهیم به شما چند ترفند ساده بگوییم که با آن تندی غذا را از بین ببرید و با خیال راحت غذا را سرو کنید.

شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

350 روز قبل
آشپزی من | پاستای سبزیجات، خوشمزه ای از ایتالیا

مواد لازم برای ۴ نفر  پاستا  - چهارم فنجان   قارچ خرد شده -  یک چهارم فنجان   هویج خرد شده -  یک چهارم فنجان   فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده -  یک چهارم فنجان   کلم بروکلی خرد شده -  یک چهارم فنجان   نمک -  به مقدار لازم   آب -  ۴ تا ۵ فنجان   روغن زیتون -  یک قاشق غذاخوری مواد لازم سس سفید   ...

شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

350 روز قبل
غذای اصلی| عدسی لعابدار خانگی

عدس -  2 پیمانه    بلغور گندم -  نصف پیمانه    پیاز - 2 عدد بزرگ    آب قلم گوسفندی یا گاو -  یک کاسه کوچک    عصاره گوشت - کمی    نمک، فلفل و زردچوبه -  به مقدار لازم    پودر زنجبیل و زیره سیاه -  به مقدار لازم    آب‌لیمو-  به مقدار لازم    کره -  30 گرم    روغن -  به مقدار لازم

یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰

356 روز قبل

چهار شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۰

360 روز قبل
غذای اصلی | ناگت مرغ خانگی، سالم و خوشمزه

غذای اصلی مواد لازم برای ۴ نفر  گوشت مرغ - ۴۰۰ گرم   نان تست - ۲ عدد   آرد سفید - نصف لیوان   پودر سوخاری نارنجی - به مقدار کافی   پنیر پیتزا - ۱۰۰ گرم   تخم مرغ  - یک عدد بزرگ   نمک و فلفل سیاه - به مقدار کافی   پودر سیر و پیاز -   به مقدار کافی

سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۰

361 روز قبل
غذای اصلی | فوت و فن تهیه کته ساده

برنج خیس خورده-  چهار پیمانه  نمک- یک قاشق غذاخوری  روغن مخصوص پخت و پز – 2 قاشق غذاخوری

یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

363 روز قبل
ترفند| روش نگهداری لیمو ترش در فریزر

لیمو ترش دارای خواص بی نظیری است و منبع ویتامین c است .برای استفاده راحت تر از لیمو ترش پرخاصیت  می توانید آن را در فریزر ذخیره کنید.

شنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۰

364 روز قبل
ترفند | روش‌های سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

اگر دنبال راهی برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم هستید، این مطلب را از دست ندهید و با من همراه باشید.  همیشه بادمجان تازه تهیه کنید. بادمجان هرچه کهنه تر باشد، بیشتر روغن می‌گیرد.  موقع سرخ کردن بادمجان باید شعله گاز متوسط باشد. اگر حرارت شعله گاز کم باشد، باعث جذب روغن بیشتر می شود.  همیشه برای ا...

چهار شنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۰

367 روز قبل
تغذیه | فواید و ارزش غذایی کره بادام زمینی

کره بادام زمینی مقدار زیادی پروتئین ،ویتامین‌های ضروری و مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و روی دارد. در ادامه به مواد مغذی این کره خوشمزه و فواید آن اشاره می‌کنیم:

سه شنبه ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

368 روز قبل
دسر| بیسکویت سبوس دار خانگی

شیرینی  کره – 130 گرم   آرد – نصف پیمانه   آرد ذرت  - ۲ قاشق غذاخوری   نمک – یک چهارم قاشق چای‌خوری   بکینگ پودر – یک قاشق چای‌خوری   سبوس گندم آسیاب شده یا مخلوط سبوس گندم و سبوس برنج -یک و نیم پیمانه   شکر – یک چهارم  پیمانه   وانیل – یک چهارم قاشق چای‌خوری   تخم مرغ -  یک عدد   شکلات ...

جمعه ۰۱ بهمن ۱۴۰۰

372 روز قبل
ترفند| شیوه نگهداری برنج خام در منزل

شما می‌توانید برنج را در شرایط صحیح طولانی مدت نگهداری کنید. در این مطلب شیوه صحیح نگهداری برنج را ارائه می کنیم.

جمعه ۰۱ بهمن ۱۴۰۰

372 روز قبل
غذای اصلی| هات داگ مرغ خانگی با طعم گشنیز، فست فودی خوشمزه و سالم

غذای اصلی   سینه مرغ  -  یک عدد  ماکارونی پیچی  - نصف  بسته  تخم مرغ آب پز  -  2  عدد  سیب زمینی پخته  -  2 عدد  سس مایونز  -  2  قاشق غذاخوری  نمک و فلفل -   به مقدار لازم  پنیر گودا  -  به مقدار لازم  تخم مرغ خام  -  یک عدد  سیر  -  2  حبه  پودر سوخاری  -  به مقدار لازم  پودر گشنیز...

جمعه ۰۱ بهمن ۱۴۰۰

372 روز قبل
غذای اصلی | دلمه گوجه به روش مادربزرگ ها

 گوجه فرنگی –  5 عدد  گوشت چرخ کرده – 150 گرم   برنج خام – نصف پیمانه   لپه خام – یک سوم پیمانه   سبزی دلمه خشک شده – 3 قاشق غذاخوری  یا ۶ قاشق غذاخوری سبزی دلمه تازه خرد کرده (گشنیز، ترخون، نعناع و جعفری)   پیاز داغ – 2 قاشق غذاخوری   پیاز- 2 عدد   رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری   آب‌غوره -...

یکشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۰

377 روز قبل