آشپزی|آلو ماش

آشپزی

 لوبیا سفید را خیس می کنیم با آب و ادویه می پزیم. نیم پز که شد بلغورها و ماش را اضافه می کنیم و نیم ساعت دیگر می پزیم.    آلوبخارا و سبزی ها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد و جابیفتد. زمان سروغذا از روغن زیتون استفاده کنید.

 خواص
استفاده از این غذا علاوه بر این که کلسیم ذخیره ای بدن را افزایش می دهد، باعث جذب کلسیم نیز خواهد شد.

 

   آلوبخارا -8   تا12 عدد    بلغور جو - نصف پیمانه    بلغور گندم - نصف پیمانه    ماش - یک پیمانه    لوبیا سفید- یک پیمانه    سبزی آش -پنج پیمانه     زردچوبه، نمک و فلفل -  به میزان لازم    روغن کنجد یا زیتون -  به میزان لازم

12 فروردین, 1401 14:11