آموزش «سیب زمینی شکم‌ پر» با روشی جدید

آخرین خبر/ سیب زمینی شکم‌پر

سیب زمینی ۶ عدد
گوشت‌ چرخ شده ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای
ادویه به میزان دلبخواه:
فلفل سیاه،پودر سیر،نمک،پاپریکا،آویشن،زردچوبه
پنیر‌پیتزا به دلبخواه

سیب زمینیو با پوست بشورید و بچینید داخل سینی مقداری با روغن چربش کنید بذارید داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه البته این زمان بستگی به اندازه سیب زمینی داره

اگر فر ندارید میتونید داخل سیب زمینی خالی کنید ،بدنه سیب زمینیو سرخ کنید ،و سیب زمینی که خالی کردینو اب پز کنید .

برای مواد میانی:پیازو سرخ کنید ،سبک که شد فلفل دلمه ای اضافه بشه ،بعدش گوشت چرخ شده مقداری که پخت ادویه ها بعدش قارچ خرد شده،میذاریم قارچا‌ پخته بشن،بعدش سیب زمینی های پخته شده رو خارج میکنیم ،داخلشو خالی میکنیم ،سپس به مواد گوشتی اصافه میکنیم
حالا سیب زمینی های تو خالیو با مواد پر میکنیم ،اگر دوس دارید از پنیر پیتزام میتونید استفاده کنید بذارید داخل فر فقط پنیر روش اب بشه همین .
میزان پنیر داخلش دلبخواهه میتونید اصن نریزید.
اگر دوست‌دارید میتونید به مواد گوشتی رب هم اضافه کنید

منبع: saberparsian

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

6 اردیبهشت, 1401 20:50