دسر| بستنی بدون خامه خانگی

دسر

خوردن بستنی در تابستان برای هر گروه سنی لذت بخش است اما گاهی افراد به دلیل کالری بالا از خوردن آن صرف نظر می‌کنند. در ادامه به شما یک بستنی خانگی بدون خامه و با کالری نسبتا  پایین را آموزش خواهیم داد.

 طرز تهیه
1-شکر و ثعلب را باهم مخلوط کنید و شیر را هم در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.2-حالا کم کم شکر را اضافه کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا کمی مواد قوام بیاید.3- می‌توانید به جای آب مقداری شیر را با زعفران مخلوط کنید.
4- شیر را که قوام آمده از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی سرد شود و زعفران را به آن اضافه کنید.5- سپس گلاب را به آن اضافه کرده و حتما در ظرف استیل یا فلزی  بریزید و در فریزر بگذارید.6-بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن می‌کند حالا به صورت مرتب با قاشق مخلوط را از اطراف به مرکز بیاورید و دوباره در فریزر بگذارید.
7-  چندین بار این کار را تکرار کنید تا کاملا مواد مرکز ظرف سفت شود.8-  اگر دوست دارید  بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشد باید آن را در این مرحله اضافه کنید.
 

مواد لازم  برای ۲ نفر   
     ثعلب:۴ گرم(مصرف زیادش مضر است )
  گلاب: 4 قاشق غذاخوری
   شکر:۳۰۰ گرم
   شیر پر چرب: یک لیتر
  محلول زعفران:۲ قاشق سوپ‌خوری

25 مرداد, 1401 17:52