مواد لازم : تخم مرغ: ۴ عدد پیاز: یک عدد درشت سیب زمینی: ۲ عدد متوسط گوجه فرنگی:۲ تا ۳ عدد رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذا خوری زردچوبه:نصف قاشق سوپ خوری نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه :
1-پیازها را بشویید و با یک چاقوی مناسب خرد و سپس در یک قابلمه سرخ کنید.2-سپس زردچوبه را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.3-در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید، همچنین می توانید پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن را ریز خرد و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. 4-وقتی که آب گوجه فرنگی تبخیر شد حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد است سپس مواد را به خوبی تفت دهید.5-اکنون سه تا چهار لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.6-سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کاملا بشویید و سپس آن ها را نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید.7-صبر کنید سیب زمینی ها پخته شود.8-تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده آنها مخلوط شود.9-در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دایم آن را با قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.
10-حالا مقداری نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کنید.11-پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.
25 مرداد, 1401 19:9