چاشنی | پنیر خانگی با طعم پنیرهای مامان بزرگ

چاشنی

مواد لازم            شیر پرچرب:  یک کیلوگرم       سرکه سفید:  ۳ قاشق غذاخوری       نمک: به مقدار کافی      

 طرز تهیه:
1-شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا به نقطه جوش برسد. زمانی که جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم.
2-سرکه را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا شیر بریده بریده و دلمه شود.
 3- دلمه های شیر را از توری رد می‌کنیم تا آب اضافی خارج شود، سپس توری را از یک جای مناسب آویزان می‌کنیم.
4-در این مرحله، اجازه می دهیم آب اضافی پنیر کاملا خارج شود. پس از گذشت ۲ تا ۴ ساعت پنیر را درون یک آبکش می گذاریم و یک جسم سنگین روی آن قرار می‌دهیم تا آب پنیر کاملا جدا شود و پنیر شکل بگیرد.
5-حالا به ازای هر هزار گرم آب پنیر، ۱۰۰ گرم نمک به آن اضافه و به خوبی مخلوط می کنیم تا ذرات نمک کاملا حل شوند. سپس پنیر را به اندازه های دلخواه برش می‌زنیم و درون آب پنیر قرار می دهیم.
6-پنیر را درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

27 مهر, 1401 16:37