ترفند | نکات پخت سوپ مجلسی

ترفند

شاید شنیده باشید که سوپ، شام نیست اما واقعیت چیز دیگری است. سوپ به دلیل داشتن مواد مغذی و ضد سرماخوردگی یک انتخاب مناسب برای روزهای سرد پاییزی است.

1-کره و لیموی تازه، طعم سوپ را بی نظیر خواهد کرد.
2-برای پخت سوپ جو با شیر ، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا سوپ نبرد.  3-خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.4-جعفری را خوب ریز کنید و بعد روی سوپ جو بریزید.5- دو قاشق سوپ خوری آرد ذرت یا گندم را در نصف لیوان  آب سرد حل کنید و برای غلیظ شدن به آن اضافه کنید.
6-برای این که سوپ زودتر پخته و احتمال ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جوی پرک استفاده کنید.7- حتما جوی پرک را از قبل در یک ظرف خیس کنید.8-مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود.9-هنگام پخت مرغ ، پیاز و سیب زمینی را به آن اضافه کنید تا آب مرغ طعم دار شود. می‌توانید به صورت درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد ازپخت از آب بیرون بیاورید.10-اگر سوپ شما شور شد می‌توانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا 15دقیقه ای بپزد بعد آن را خارج کنید.

11 آبان, 1401 17:41