دسر | کیک سیب دارچین مخصوص عصرهای پاییز

دسر

اگر شما هم عصرهای طولانی پاییز را با خوردن چای و کیک برای خود و خانواده‌تان لذت‌بخش می‌کنید،پیشنهاد ما به شما کیک سیب دارچین است.

 طرز تهیه :
1- دو عدد سیب را پوست  و رنده کنید. یک سیب دیگر را به صورت ورقه های نازک برش بزنید. مقداری شکر و دارچین را به سیب های ورقه شده بزنید و در گوشه ای قرار دهید.
2-تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر در یک کاسه با همزن بزنید تا روشن و حجم آن بیشتر شود.
3-پس از آن آرد، دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
 4-در ادامه شیر و سپس روغن را به تخم مرغ هم زده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط و یکدست شود. در نهایت سیب های رنده شده را به این ترکیب اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
 5-  آرد را به مواد درون کاسه اضافه کنید. این کار را در سه مرحله انجام دهید و از یک سمت آرد را با دیگر مواد مخلوط کنید تا مواد کیک یکدست شود.
6- قالب کیک مد نظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید. می توانید از روغن های جدا کننده کیک هم استفاده کنید.
 7-فر را روشن کنید. آن را در  دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و منتظر بمانید تا گرم شود. در ادامه مواد کیک را در قالب بریزید و سیب های ورقه شده را روی کیک به شکل دلخواه بچینید.
۸-قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید. زمان پخت برای این کیک 35 تا 45 دقیقه است.
 

مواد لازم
 آرد: دو پیمانه
 سیب: سه عدد
 تخم مرغ: سه عدد
 شیر: نصف پیمانه
 روغن مایع: نصف پیمانه
 شکر:یک پیمانه
  دارچین: دو قاشق مرباخوری
 وانیل:نوک قاشق چای خوری
 بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

15 آبان, 1401 17:29