هایده تیمورزاده | قناد
هویج رنده شده - 300گرم
مغزگردو- ٨٠گرم
تخم مرغ - ۵ عدد متوسط
شیر- یک چهارم لیوان
روغن مایع - یک لیوان
آرد - ٣٠٠گرم
شکر- ۲۵۰ گرم
دارچین - یک قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده – نصف یک عدد
بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری
۱-ابتدا تخم مرغها را با شکر خوب مخلوط میکنیم بهحدی که سفید و کشدار شود.۲- سپس روغن مایع را به آن اضافه میکنیم دوباره 2دقیقه هم میزنیم تا خوب مخلوط شود.۳- جوز هندی و دارچین را اضافه میکنیم. ۴-حالا آرد را دوبار الک و همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم. ۵- در این مرحله شیر را به آن می افزاییم و هم میزنیم و درمرحله پایانی هویج رنده شده و گردوی نیم کوب را اضافه میکنیم. ۶- فر را با دمای 160درجه روشن می کنیم و داخل یک قالب گرد ٢٠سانتیمتری کاغذ روغنی می گذاریم و با روغن چرب میکنیم. ۷-مواد را داخل قالب
می ریزیم و به مدت نیم ساعت با دمای 160 درجه داخل فر میگذاریم. ۸-با یک سیخ چوبی امتحان میکنیم اگر مایه به سیخ نچسبید کیک آماده است. ۹- برای تزیین می توانید از پودر قند و پودر پسته استفاده کنید.