کیک|کاپ کیک پاییزی هویج و گردو

آشپزی من

هایده تیمورزاده | قناد

هویج رنده شده - 300گرم 
 مغزگردو- ٨٠گرم
 تخم مرغ -  ۵ عدد متوسط
 شیر- یک چهارم لیوان
 روغن مایع - یک لیوان
 آرد - ٣٠٠گرم
 شکر- ۲۵۰ گرم
 دارچین - یک قاشق چای‌خوری
 جوز هندی رنده شده – نصف یک عدد
 بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری
۱-ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر خوب مخلوط می‌کنیم به‌حدی که سفید و کشدار شود.۲- سپس روغن مایع را به آن  اضافه می‌کنیم  دوباره 2دقیقه هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود.۳- جوز هندی و دارچین را اضافه می‌کنیم. ۴-حالا آرد را دوبار الک و همراه بکینگ پودر اضافه می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم. ۵- در این مرحله شیر را به آن می افزاییم و هم می‌زنیم و درمرحله پایانی هویج رنده شده و گردوی نیم کوب را اضافه می‌کنیم.  ۶- فر را با دمای 160درجه روشن می کنیم و داخل یک قالب گرد ٢٠سانتی‌متری کاغذ روغنی می گذاریم و  با روغن چرب می‌کنیم. ۷-مواد را داخل قالب 
می ریزیم و به مدت نیم ساعت با دمای 160 درجه داخل فر می‌گذاریم. ۸-با یک سیخ چوبی امتحان می‌کنیم اگر مایه  به سیخ نچسبید کیک آماده است. ۹- برای تزیین می توانید از پودر قند و پودر پسته استفاده کنید. 
 

 

18 آبان, 1399 11:41