هایده تیمورزاده | قناد
مواد لازم برای رویه کیک
آرد - یک پیمانه
شکر قهوه ای روشن - یک دوم پیمانه
دارچین – ٢ قاشق چایخوری
کره - ٩٠گرم
مواد لازم برای روی کیک
آرد - ۱۵۰گرم
تخم مرغ - دوعدد
کره -١٨٠گرم
شکر قهوه ای روشن - یک پیمانه
شیر - ٣قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
نمک - یک چهارم قاشق چایخوری
سیب - دوعدد (سیب زرد بهتراست)
رنده پوست لیمو - کمی
۱- ابتدا مواد رویه (کرامبل)را آماده میکنیم . ۲- کره سرد را با شکر قهوه ای و دارچین مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم مواد را مثل خرده نان در می آوریم و در فریزر میگذاریم تا کره باز نشود.
۳- ١٨٠گرم کره را تکه تکه و با شکر مخلوط میکنیم وقتی خوب حل شد تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم.۴- آرد ،بکینگ پودر و رنده پوست لیمو را هم به آن می افزاییم و در آخر شیر را هم اضافه میکنیم . ۵- حالا خمیر را در قالب با ارتفاع کم میگذاریم و سیبها را نازک ورقه میکنیم و روی مواد کیک می گذاریم ، خمیر کرامبل را که داخل فریزر بود روی سیبهای چیده شده میریزیم (به شکل خرده نان باشد )و داخل فر با دمای160 درجه به مدت نیم ساعت میگذاریم .۶-بعد از طلایی شدن آن را بیرون می آوریم و با پودر دارچین معطر میکنیم .۷-برای برش دادن حتما اجازه دهید کیک سرد شود. این کیک پاییزی در کنار بستنی وانیلی بسیار خوشمزه است. نکته :دسر کرامبل به دسری گفته میشود که از لایه میوه مزه دار به همراه یک لایه رویی ترد و برشته تشکیل شده است. بعد از این که این لایه ها روی هم قرار می گیرد، داخل فر قرار داده می شود تا بپزد.