روغن زیتون – 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خردشده – یک عدد
ساقه کرفس متوسط خردشده – 2 عدد
سیر رنده شده – 2 حبه
سیب زمینی خردشده – 900 گرم
پودر گشنیز – یک قاشق چایخوری
پاپریکا – یک قاشق چایخوری
نمک – یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه – یک چهارم قاشق چایخوری
آب سبزیجات – 4 پیمانه
1- روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید و بپزید تا نرم شود (حدود ۶ تا ۸ دقیقه). سیر را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه دیگر بپزد. سیب زمینی، گشنیز، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و یک دقیقه بپزید.
2- آب سبزیجات را اضافه کنید و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید تا سیب زمینیها نرم شود (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه).
3- حدود دو پیمانه از مواد را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. پوره به دست آمده را به سوپ برگردانید و داغ میل کنید.