بیسکویت پتیبور- ۱۰۰ گرم
تخممرغ - یک عدد
گردوی خردشده - ۲۰ گرم
شکر - یکدوم پیمانه
پودر کاکائو - دو قاشق مرباخوری
کره- به مقدار لازم
1- کره و پودر کاکائو را روی حرارت بگذارید، آنقدر که کره آب شود.
2- تخممرغ و شکر را اضافه کنید و بهسرعت هم بزنید تا شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخممرغ ببندد و پخته شود.
3- بیسکویتها را خرد کنید بهصورتیکه پودر شود.مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.مواد را داخل ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو تزیین کنید.
4- برای 2ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید. بعد از 2ساعت دسر آماده است و میتوانید آن را برش بزنید.