شلغم کوچک - یک کیلو و300 گرم
قارچ درشت خرد شده - 20 گرم
خردل – یک قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه - به مقدار لازم
خامه - ۳ پیمانه
سیر خرد شده - یک حبه
پنیر پارمزان رنده شده - نصف پیمانه
نان خرد شده - نصف لیوان
1- فر را از قبل گرم کنید.2- یک ظرف مناسب را با کره چرب کنید. ۳- خامه را روی حرارت بگذارید و وقتی به جوش آمد، سیر خردشده را به همراه خردل و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید ، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. ۴- شلغم ها را باریک برش بزنید و نصف آن ها را داخل ظرف بچینید و نیمی ازمخلوط خامه وسیر را روی آن بریزید سپس یک چهارم پیمانه پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و دوباره این کار را تکرار کنید تا شلغم ها تمام شود . ۵- روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک ساعت و20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.۶- نان را به وسیله غذاساز ریز کنید ،سپس قارچ را به نان اضافه کنید و چند بار هم بزنید و با یک چهارم باقی مانده پنیرپارمزان رنده شده، مخلوط کنید .
۷- ظرف را از فر بیرون بیاورید و فویل را از روی آن بردارید و مخلوط نان وپنیر را روی آن بریزید و 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد.