غذای اصلی|کاسترول شلغم غذایی متفاوت با پنی سیلین خوراکی

آشپزی من

غذای اصلی
 
 
شلغم کوچک - یک کیلو و300  گرم
 قارچ درشت خرد شده - 20 گرم
 خردل – یک قاشق چای‌خوری
 نمک وفلفل سیاه  - به مقدار لازم
 خامه -  ۳ پیمانه
 سیر خرد شده - یک حبه
 پنیر پارمزان رنده شده  - نصف پیمانه
 نان خرد شده - نصف لیوان
 
1- فر را از قبل گرم کنید.2- یک ظرف مناسب را با کره چرب کنید. ۳- خامه را روی حرارت بگذارید و وقتی به جوش آمد،  سیر خردشده  را به همراه خردل و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید ، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. ۴- شلغم ها را  باریک برش بزنید و نصف  آن ها را داخل ظرف بچینید و نیمی ازمخلوط خامه وسیر را روی آن بریزید سپس یک چهارم پیمانه پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و دوباره این کار را تکرار کنید تا شلغم ها تمام شود . ۵- روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک ساعت و20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.۶- نان را به وسیله غذاساز ریز کنید ،سپس قارچ را به نان اضافه کنید و چند بار هم بزنید و با یک چهارم باقی مانده پنیرپارمزان رنده شده، مخلوط کنید .
۷- ظرف را از فر بیرون بیاورید و فویل را از روی آن بردارید و مخلوط نان وپنیر را روی آن بریزید و 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد.

26 آبان, 1399 10:59