۱-لوبیا سفید را به مدت یک شب در آب استراحت دهید ودر این مدت چندبار آب آن را عوض کنید.۲- لوبیا سفید را آبکش کنید و بپزید.
۳-پیاز را در غذاساز بریزید و بعد از خرد شدن، آب آن را بگیرید. سپس سیر، لوبیا سفید پخته شدهای که آبش را کاملا گرفتهاید ، نمک و ادویه ها و نیمی از پودر سوخاری را در غذاساز بریزید.۴- این مخلوط را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
۵-باقی مانده پودر سوخاری را در یک بشقاب بریزید. مایه داخل غذاساز را چهار قسمت کنید. ۶-تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و هر گلوله را ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید و بعد داخل پودر سوخاری بچرخانید و با دست صاف کنید.
۷-روغن را در یک تابه داغ و همبرگر را در روغن سرخ کنید.۸- سپس روی دستمال مخصوص روغنگیری بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
۹-قارچ را ورقه ای خرد کنید و در تابه بریزید و با حرارت بالا تفت دهید و سپس پنیر را به قارچ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.۱۰- در صورت تمایل روغن زیتون و سرکه بالزامیک را با قارچ و پنیر مخلوط کنید و روی همبرگر گیاهی بگذارید و به همراه سس مد نظر و کاهو و خیار شور و زیتون سیاه میل کنید.
نکته:برای ایجاد حالت خمیری همبرگر میتوانید از سیب زمینی، برنج، لوبیا، ذرت و ... استفاده کنید. ادویه شامل فلفل سیاه، پودر سوخاری و آویشن است.
1 آذر, 1399 12:34