کیک« دابل چاکلت» کافی شاپ را به خانه بیاورید

آشپزی من

هایده تیمورزاده | قناد‌‌‌‌

 

 

 

 

کیک

 

آرد  -٣٠٠گرم
  شکر -  ٣٢٠گرم
 کره -  ۱۸۵گرم
 پودر کاکائو - 90گرم
 جوش شیرین - یک قاشق چای‌خوری
 بکینگ پودر -  یک قاشق چای‌خوری
 شیر کم چرب  - ٢٨٠میلی لیتر
 تخم مرغ  - سه عدد
 نمک – کمی
مواد لازم گاناش
 خامه صبحانه صورتی- ٢٠٠گرم
 شکلات تلخ- ۱۵۰گرم
۱- ابتدا آرد ،بکینگ پودر ،جوش شیرین ونمک را الک و  مخلوط می کنیم و کنار می‌گذاریم.۲- کره را با شکر خوب مخلوط و تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ۳- سپس شیر و مواد خشک (آرد )را مخلوط می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم .۴-  کف قالب کیک را کاغذ روغنی می اندازیم و مواد کیک را داخل آن می ریزیم و درفر که ازقبل با دمای ۱۶۰ درجه  روشن کردیم، به مدت نیم ساعت می‌گذاریم.۵-   با سیخ چوبی امتحان می کنیم و اگرمواد کیک به سیخ  نچسبید ، آماده است ، آن را بیرون آورید و اجازه دهید سردشود.۶- برای گاناش خامه را داخل قابلمه کوچکی می ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. ۷- وقتی کنار خامه جوشید، شکلات ها را ریز می کنیم و داخل خامه می‌ریزیم تا باحرارت خامه بازشود. این گاناش شکلات را روی کیک می ریزیم و با شکلات ، بیسکویت ومیوه تزیین می‌کنیم. 
 

 

9 آذر, 1399 11:24