میان وعده| کوکی با روکش شکلات وآجیل، یک عصرانه ی خانوادگی

آشپزی

 
کوکی با روکش شکلات وآجیل
شیرینی
 
نویسنده : هاید ه تیمور زاده | قناد

 
مواد لازم برای 4 نفر
  کره -  ۱۴۰گرم
    تخم مرغ -  یک عدد
    پودر قند - ٩٠گرم
   آب -  دوقاشق غذاخوری
   اسانس پرتقال یا هر طعم دیگر -  دو قطره
    آرد - ۲۵۰ گرم
    شکلات سفید - صدگرم
 
۱- ابتدا کره نرم شده را با پودر قند مخلوط می کنیم و درحد سفید شدن می‌زنیم .2-بعد تخم مرغ و اسانس را اضافه می کنیم وهم می‌زنیم. 3- در آخر آرد ودو قاشق آب را به تدریج اضافه می‌کنیم.4-  خمیر نرمی که به دست می‌آید را داخل پلاستیک و در یخچال می‌گذاریم.5-  یک ساعت بعد آن را با وردنه پهن می کنیم و با قالب گرد کنگره دار قالب می‌زنیم ، داخل آن را نیز با قالب گرد کوچک قالب می‌زنیم تا به شکل حلقه دربیاید.6-  سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم.7-  مواد را قالب می زنیم و داخل فر با دمای ۱۶۰می‌گذاریم.8-  20 دقیقه زمان کافی است و کف کوکی ها که طلایی شد برمی‌داریم . 9- وقتی سرد شد آن ها را جدا می‌کنیم .
10- حالا شکلات سفید را با یک قاشق روغن مایع روی بخار کتری باز می کنیم تا رقیق شود و قسمت روی کوکی ها را داخل شکلات می‌زنیم. 11-دقت کنید فقط روی کوکی شکلاتی شود و تا شکلات سفت نشده آجیل خرد شده، میوه خشک شده ، پودر پسته یا هرچیزی را که دوست دارید، روی آن بریزید.

6 دی, 1399 18:39