غذای اصلی| پیروگی، پیراشکی اروپایی مناسب برای کودکان بدغذا

آشپزی

 
 
 گوشت قرمز -  ۲۰۰ گرم
 قارچ -  ۱۰۰ گرم
 آرد -  دو و نیم  پیمانه
 تخم مرغ -  یک عدد
 روغن مایع -  به مقدار لازم
 پیاز کوچک -  یک عدد
 کره -  یک چهارم پیمانه
 ماست چکیده -  ۲ پیمانه
 جعفری- یک چهارم پیمانه
 نمک و فلفل سیاه -  به مقدار لازم
 

 

۱- ابتدا گوشت را در اندازه‌ های متوسط مربعی شکل خرد کنید.
 2- در یک ماهیتابه کمی روغن  بریزید و گوشت ها را تفت دهید و سپس در یک بشقاب بریزید.3- پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهیتابه کمی تفت دهید.4- سپس قارچ ها را  خرد و به مواد  اضافه کنید.
5-  گوشت و جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید.
6- مواد را در یک ظرف بریزید و با یک پیمانه ماست چکیده و ادویه ها مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.
  تهیه  خمیر
1- برای درست کردن خمیر پیروگی، آرد را در یک کاسه جداگانه بریزید.
2- تخم مرغ، کره و باقی مانده ماست چکیده را در یک کاسه جداگانه بریزید و مخلوط کنید.
3- سپس مایه خمیر را مرحله مرحله به آرد اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را کمی ورز دهید تا به راحتی شکل بگیرد.
4- نیم ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.
5-  در یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف و پهن کنید.
6- خمیر را در اندازه های دایره ای شکل برش  بزنید و جدا کنید.
7- به مقدار لازم از مخلوط گوشت در وسط خمیر بریزید و با دست خمیر را جمع کنید.
 8- با یک چنگال  کمی روی دور لبه های خمیر فشار آورید تا کاملا بچسبد.
 9- در یک ماهیتابه کمی کره را آب و پیروگی ها را سرخ کنید.
نکته: پیروگی، یکی از غذاهای ملی اروپای شرقی  است که ظاهری شبیه پیراشکی های کوچک دارد.

15 دی, 1399 14:42