3 نکته برای رنگ و لعاب دار کردن قیمه‌

ترفندها

قیمه یکی از ‌خورشت‌های  پرطرفدار ما ایرانی‌هاست و برای این که هر کسی با بو کردن  قابلمه در بسته بفهمد که خورشت ما چیست بهتر است به نکات زیر توجه کنید:


  1-  همه ما می‌دانیم نرم و خوش پخت بودن لپه یکی از عوامل موثر در طعم و مزه‌ قیمه است پس در ابتدا و برای طبخ بهتر لپه ها، آن‌ها را همراه با آب و نصف پیاز بپزید. چون در غیر این‌صورت خورشت‌تان کدر می‌شود و مزه آبگوشت می‌گیرد.
  2- در طول مدت جوشیدن لپه ها کف سفید رنگ ایجاد شده روی آن را بگیرید  چراکه همین کف یکی از عوامل تیره شدن رنگ قیمه است.
  3- اگر می‌خواهید رنگ دلنشین و هوس برانگیز رب سرخ شده  را در قیمه‌  ببینید در تابه‌ جدا پیاز را سبک  و سپس رب را اضافه ‌کنید و مواد را (باحرارت بالا) تفت دهید تا از خامی دربیاید. بعد حرارت را کم ‌کنید و پنج قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف قاشق غذاخوری گلاب به تابه اضافه کنید. این مخلوط را  کم کم به گوشت در حال پخت  بیفزایید و رنگ و عطر بی نظیر قیمه را ببینید و حس کنید.

22 دی, 1399 14:28