میان‌وعده| کیک ساده وانیلی، ساده خوش عطر وطعم

آشپزی


  آرد - 2 پیمانه
   شکر -یک پیمانه
  شیر-  یک پیمانه
  وانیل -        یک دوم قاشق چای‌خوری
  روغن مایع - دوسوم پیمانه
  تخم مرغ - 4 عدد
  بیکینگ پودر- 2 قاشق مرباخوری
 
1- ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
 2- سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد و سفید رنگ شود تا از ظرف نریزد، بعد آن را در یخچال بگذارید.
3- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید رنگ و کش دار شود.
۴- آرام آرام به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
۵- در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و دو بار آن‌ها را الک کنید، بعد آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. ۶- در آخر سفیده را هم به مواد اضافه کنید.
 7- مواد را به حالت دورانی هم بزنید. توجه کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.
8- مایه کیک را داخل قالب مد نظرتان که چرب کرده اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.9- بعد از آن‌که کیک آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید.
 10-می توانید به دلخواه برای تزیین  بعد از آن‌که کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. 11- روی یک لایه را با خامه بپوشانید، بعد لایه دیگر را روی آن قرار دهید و آن را هم با خامه بپوشانید. 12- همچنین کیک را با میوه دلخواه، تکه های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

7 بهمن, 1399 16:55