شیرینی پفکی کنجدی ساده و لذیذ!

آشپزی

زرده تخم مرغ – یک تا دو  عدد
کنجد – 5 قاشق غذاخوری
پودر شکر- 2 قاشق غذاخوری
وانیل – یک قاشق چای خوری
کنجد را روی حرارت ملایم می گذاریم تا برشته وبو داده شود. زرده، پودر شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود و بعد کنجد را اضافه می کنیم.مایه شیرینی را توی کاغذهای شکلات یا با فاصله روی سینی فر می ریزیم.
کاغذ را فقط تا نصف پر کنید چون پف می کند و دو برابر می شود.
 بعد در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.

7 بهمن, 1399 17:47