آشپزی| سالاد نخود فرنگی و تخم مرغ

آشپزی

غذای اصلی
 
 
 نخودفرنگی -500 گرم
ترخون خرد شده - 2 تا 3 قاشق غذاخوری
خیار شور- 150 گرم
تخم مرغ -  5 تا 6 عدد
روغن زیتون -3 تا 4 قاشق سوپ خوری
آب لیمو یا سرکه -   3 تا 4 قاشق سوپ خوری
سس مایونز- یک سوم تا یک دوم لیوان
فلفل سیاه -  به میزان لازم
 
تخم مرغ ها را آب پز کنید، به طوری که کاملا سفت شوند.
اگر از کنسرو نخودفرنگی استفاده نمی کنید، باید آن را آب پز کنید. 
برای این منظور نخودفرنگی را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح نخودفرنگی را بپوشاند، سپس روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
 پس از پخت، نخودفرنگی را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب اضافه آن برود.
خیار شور را رنده درشت بزنید یا ریز خرد کنید.
نخودفرنگی را به خیارشور اضافه کنید.
تخم مرغ‌های آب پز شده را پوست بگیرید و رنده درشت کنید و سپس به سالاد بیفزایید.
سس مایونز، فلفل سیاه و آب لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید.
سس به دست آمده را به سالاد اضافه کنید و به آرامی سالاد را هم بزنید.سالاد آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. این غذا را می‌توانید به صورت ساندویچ نیز سرو کنید.

7 بهمن, 1399 18:18