میان وعده| با طرز تهیه فالوده خانگی خوشمزه آشنا شویم

فالوده یکی از محبوب ترین دسرهای ایرانی می باشد که در سراسر دنیا نیز این فالوده را می شناسند.این دسر در فصل تابستان برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد

نشاسته - ۲۵۰ گرم
آب -۲ لیوان
گلاب - یک سوم لیوان
آب‌لیمو - به میزان کافی

 

1- برای تهیه فالوده خانگی ابتدا در کاسه ای بزرگ آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای که نچسب باشد بریزید و زیر شعله را روشن و  حرارت آن را ملایم کنید و مرتب هم بزنید تا مایع شما بجوشد.
2- بهتر است از قاشق چوبی برای هم زدن استفاده کنید. پس از جوشیدن مواد، گلاب را بیفزایید و ۲۰ دقیقه مجدد مواد را هم بزنید تا جایی که مواد کشدار غلیظ و سفت شود.
3- سپس مواد را به‌ شکل یک  توپ در وسط قابلمه جمع کنید.
 ۴- در کاسه ای بزرگ آب و یخ ریز دانه ای اما تعداد زیاد بریزید و جلوی پنجره چرخ گوشت قرار دهید و آن را روشن کنید.
۵-  مایه در قابلمه را درون  چرخ گوشت بریزیدو کاسه یخ را جلوی پنجره چرخ گوشت قرار دهید تا رشته های فالوده در کاسه یخ بریزد و آرام با دستکش رشته ها را در یخ زیر و رو کنید.
۶- در پایان کمی یخ دانه ای کوچک ،گلاب و شربت آب‌لیمو (آب لیمو ،شکر و آب را با هم مخلوط کنید) به آن اضافه و با لیمو ترش فالوده را تزیین کنید. می توانید مقداری بستنی سنتی هم اضافه  کنید.

 

منبع: خراسان

14 خرداد, 1400 18:4