غذای اصلی| لازانیای مخصوص به سبک نواب ابراهیمی بلاگر آشپزی

برای این‌که لازانیا وا نرود، نوارهای لازانیا را در هر لایه ۹۰ درجه  می چرخانیم، دقیقا مثل تار و پود پارچه.

مواد لازم برای 6 نفر
مواد لازم برای تهیه سس گوشت 
روغن مایع - ۲ قاشق غذاخوری
پیاز- ۲ عدد
  گوشت چرخ‌کرده گوساله -  ۶۰۰ گرم
  فلفل دلمه ای -  ۲ عدد
  قارچ -  ۵۰۰ گرم
  فلفل سیاه -  نصف قاشق چای‌خوری
  فلفل سفید -  یک قاشق چای‌خوری
  آویشن، زردچوبه و پودر سیر- یک قاشق چای‌خوری
  نمک - به میزان لازم 
  رب گوجه – 2 قاشق غذاخوری
  لازانیا -  ۵۰۰ گرم
  پنیرپیتزا -  ۵۰۰ گرم
 
مواد لازم برای  تهیه سس سفید
  کره -  ۵۰ گرم
  آرد- یک قاشق غذاخوری
  شیر -  یک فنجان
  پارمسان -  یک قاشق غذاخوری
 
1- پیاز را خرد و در روغن  سرخ می کنیم و سپس گوشت را اضافه  می کنیم و تفت می‌دهیم .
2- ادویه ،  قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را در پایان کار اضافه  می‌کنیم  و کمی تفت می‌دهیم و کنار می‌گذاریم. 
 
طرز تهیه سس بشامل
1-  در قابلمه مناسب کره را  اضافه  می کنیم و آرد را تفت می دهیم  سپس   شیر را  که در دمای  اتاق قرار دارد به آن اضافه می کنیم. 
2- پنیر رنده شده را می افزاییم و اجازه می دهیم پنیر آب شود.
 
طرز آبکش کردن لازانیا 
1- ورقه های لازانیا را در آب جوش برای 5 دقیقه  می جوشانیم و آبکش می‌کنیم و لایه لایه در ظرف مناسب پهن می کنیم.
2-  ابتدا کمی از سس را روی لایه های لازانیا می‌ریزیم و سپس از مخلوط مواد اضافه می‌کنیم .3-  لایه لایه  مواد را اضافه می کنیم و روی آن را پنیر  می ریزیم و  فویل می‌کشیم و در فر یا روی حرارت کم شعله گاز قرار می دهیم. 
 
نکات 
   برای لایه بندی مواد بعد از این‌که کف ظرف را چرب کردیم، به ترتیب نوار های پخته شده لازانیا، سس سفید، سس گوشت و پنیر پیتزا را اضافه می‌کنیم .
   برای این‌که لازانیا وا نرود، نوارهای لازانیا را در هر لایه ۹۰ درجه  می چرخانیم، دقیقا مثل تار و پود پارچه.
   ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه   می گذاریم و 10 دقیقه هم بدون فویل تا کاملا برشته شود.
  می‌توانید لازانیا را در ماهیتابه لایه بندی و روی گاز با حرارت ملایم درست کنید.
 
منبع: خراسان

25 خرداد, 1400 18:59