نان سیر را به خوشمزگی فست فودی ها در منزل درست کنید

نان سیر از جمله خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین پیش غذاهای رستورانی است که به راحتی می‌توانید آن را در منزل در فر یا ماهیتابه تهیه کنید

سیر تازه -  ۱۰ حبه
پنیر پیتزای موتزارلا-  ۳۰۰ گرم
نمک-  به میزان لازم
جعفری یا ریحان خشک-  به میزان لازم
خمیر-  ۳۰۰ گرم (قبلا دستور تهیه آن را داده ایم، می توانید از نان تست هم استفاده کنید)
 
۱-روی میز کار کمی آرد بپاشید.
۲- گلوله‌ای را به اندازه ۳۰۰ گرم از خمیر بردارید و چند ثانیه  در دست‌تان ورز دهید تا پف خمیر بخوابد.
۳- سپس آن را روی میز کار بگذارید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید.
۴- خمیر را مشابه خمیر پیتزا در بیاورید.
۵- برای تهیه مواد نان ابتدا حبه‌های سیر را پوست بگیرید .
۶- سیر‌ها را در دستگاه غذا ساز بریزید. 
۷- یک سوم پنیر پیتزای موتزارلا را به حبه‌های سیر داخل دستگاه اضافه و به مدت یک دقیقه آن‌ها را مخلوط کنید تا کاملاً له شود.
۸- به مخلوط سیر و پنیر پیتزای مخلوط شده کمی نمک اضافه کنید.
۹- مخلوط پنیر و سیر را روی سطح خمیر بمالید.
۱۰-باقی مانده پنیر پیتزا را روی آن بریزید و در صورت دلخواه کمی جعفری یا ریحان خشک روی پنیر بپاشید و سینی محتوی خمیر را داخل فر قرار دهید.
۱۱-  توجه داشته باشید که زمان پخت نان سیر حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است و باید زمان پخت را با توجه به دمای فری که در منزل دارید، تنظیم کنید. در پایان مرحله پخت حدود ۲ تا ۳ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح نان سیر برشته و در اصطلاح گریل شود. 
۱۲- بعد از این‌که نان سیر را از فر خارج کردید، به برش‌های مساوی تقسیم کنید.
 
نکات مهم پخت نان سیر
۱- سیر را با مقداری از پنیر پیتزا مخلوط کنید. این کار باعث می‌شود سیر حالت چسبندگی پیدا کند و روی نان تست یا خمیر کاملاً بچسبد و بعد از پخت از نان جدا نشود.
۲- همیشه سعی کنید سه نوع مختلف پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید و تنها از یک نوع پنیر پیتزا استفاده نکنید. این کار طعم بهتری به غذای شما می‌دهد.
 
منبع: خراسان

28 خرداد, 1400 17:59