غذای اصلی| خورش غوره مسما، غذای ترش شمالی

خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان یکی از مشهورترین غذاهای گیلانی است که اتفاقا در تمام شهرهای ایران هم طرفدار دارد.

 نصف مرغ
 پیاز -  2 تا3 عدد
 غوره تازه بی دانه - نیم کیلوگرم
 بادمجان قلمی (یا کدو خورشتی) -  2 تا 3  عدد
 رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی - ۲ عدد
 نمک و فلفل - به مقدار لازم
 دارچین و زردچوبه  - به مقدار لازم
 روغن - به مقدار لازم
 
1- ابتدا پیاز را سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
2- مرغ را در قابلمه با کمی زردچوبه تفت می دهیم تا کمی سرخ شود.
3- سپس حدود دو لیوان آب و مقداری از غوره ها و پیاز سرخ شده را به مرغ اضافه می کنیم.
4- اجازه می دهیم مرغ خوب پخته شود.
5- پس از پخته شدن مرغ بقیه غوره ها را با مقداری رب گوجه فرنگی تفت  می دهیم و به همراه ادویه های دیگر به مواد قبلی اضافه می کنیم.
6-بادمجان هایی را که از قبل سرخ کرده ایم و گوجه های حلقه شده را به آن اضافه می کنیم و با شعله کم حرارت می دهیم تا غذا خوب جا بیفتد.
7- پس از حدود 20 دقیقه غذای شما آماده است.

13 تیر, 1400 13:36