پاستیل شکری خانگی

پاستیل شکری از جمله شیرینی‌های فانتزی و خوشمزه است که برای سفره هفت سین و پذیرایی از میهمانان عید و یا هر مراسم دیگر بسیار مناسب است.

   ژله میوه ای - یک بسته
   پودر ژلاتین – یک قاشق غذاخوری
   اسید سیتریک یا جوهر لیمو – یک چهارم قاشق چای‌خوری
   آب – نصف پیمانه
   گلوکز مایع - یک چهارم پیمانه
   پودر شکر- یک دوم  پیمانه

1- ابتدا یک بسته پودر ژله آلبالویی را در ظرفی بریزید و سپس به آن پودر ژلاتین اضافه کنید. یک چهارم قاشق چای‌‌خوری جوهر لیمو و نصف پیمانه آب را روی مواد بریزید و هم بزنید.

2- مقدار یک چهارم پیمانه گلوکز مایع را به آن اضافه و دوباره مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا کاملا یکدست شود.

3- بعد از این‌که مواد ترکیب شده پس از هم زدن کاملا یکدست شد باید آن را روی حرارت بخار آب جوش سماور یا کتری قرار دهید و به روش بن ماری مواد را آرام هم بزنید تا کاملا حل شود.

4- قالب را با اسپری روغن مقداری چرب کنید. سپس مایه ژله را در قالب  بریزید و به مدت نیم ساعت در داخل فریزر یا یک ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

5- پس از مدت زمان تعیین شده ژله‌ها را از قالب درآورید. پاستیل‌ها را داخل شکر پودر شده بزنید.

 

منبع: خراسان

3 مرداد, 1400 22:5