غذای اصلی | کوکوی پنیری، محبوب کودکان

غذای اصلی

فیله مرغ  -     ۲۵۰ گرم  سیب زمینی  - ۳ عدد کوچک  فلفل دلمه ای  -      یک عدد  پیاز -     ۲ عدد  سیر -     ۲ حبه  تخم مرغ  -    ۲ عدد  زردچوبه و نمک و فلفل -      به مقدار لازم  آرد سوخاری  - به مقدار لازم  پنیر پیتزای رنده شده -    ۲۰۰ گرم

1-  برای تهیه کوکوی پنیری باید فیله مرغ را با یک پیاز و یک حبه سیر و آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب پز شود و مزه بگیرد.
2- در قابلمه دیگری هم سیب زمینی ها را به صورت مجزا آب پز کنید.
3- سیب زمینی های پخته شده را با گوشتکوب له یا با رنده ریز رنده کنید و فیله مرغ را ریش ریش و به سیب زمینی ها اضافه کنید و فلفل دلمه ای خرد شده را هم به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید.
4- در این مرحله پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و سیر را هم رنده یا له کنید و به دیگر مواد بیفزایید.
5-  سپس تخم مرغ ،نمک ،زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم بزنید.
 6- مقداری از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دست باز کنید و کمی پنیر پیتزا وسط آن بگذارید و از اطراف جمع  کنید مانند چانه نانوایی و کمی از یک طرف فشار دهید تا راحت تر سرخ شود.
7- در این مرحله کوکوهای آماده شده را در آرد سوخاری بغلتانید.
8- در تابه روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود. کوکوها را در روغن قرار دهید تا سرخ شوند.

19 دی, 1400 15:2